AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Tanıktepe Ortaokulu

Ekler

Şbt

Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi Programı  kapsamında okulumuz öğrencileri tek tek muayeneden geçirildi.Muayene sonucu raporlar öğrenci velileri ile paylaşıldı.Uygulama öncesi öğrenciler bilgilendirildi.

Kas

''Bir Çayınızı İçeriz'' projesi kapsamında Tanıktepe Ortaokulu olarak veli ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.Ziyaretlerimiz esnasında veli ve okul ilişkisinin öğrenci başarısına olan katkısına değinerek velilerimizi bilgilendiriyoruz.

Ekm

Okul proje kordinatör öğretmeni Ömer Faruk OLGUN koordinatörlüğünde kodlama etkinlik toplantıları yapıldı.Bu kapsamda Öğretmen ve öğrencilerimizle çeşitli faaliyetlerde bulunduk.

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş;  iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Ekm

Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

Ekm

Okulumuz 1962 yılında9622 metrekarealana, ilkokul olarak yapılmıştır.Normal eğitim yapılmaktadır.Derslik başına ortalama 12 öğrenci bulunmaktadır.Eğitim öğretim bilgi teknolojileri ile desteklenmektedir.Bütün sınıflarımızda projeksiyon bulunmaktadır.Öğrencilerimizin bilgi ve görgülerini arttırmak için sürekli geziler tertip etmekteyiz.Bina olarak betonarme yığma binadır.

Okulumuz çevre ile iyi ilişkiler içerisinde olup okul-veli-öğrencilerle birlikte başarının arttırılması için iş birliği yapılmaktadır. Okulumuzun tüm öğretmenleri, olarak öğrencilerimizin iyi bir geleceğe sahip olması için çözümün eğitim olmasına inanıyoruz ve bu yönde gayret gösteriyoruz. 2022-2023  öğretim yılı 1. Dönem itibariyle ana sınıfı dahil 36 'dır.